Menu Close

NÄYTTÄVÄÄ VIESTINTÄÄ

Digital Signage

Infonäyttöjärjestelmä, eli Digital Signage tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden käyttää monipuolista ja asiakkaat tehokkaasti tavoittavaa viestintäalustaa asiakkaiden sitoutuneisuuden kasvattamiseen. Tarjousten ja mainosten julkaisun ohella alusta on erinomainen sisältömarkkinointikanava: värittämällä sisältövirtaa esimerkiksi uutisilla, paikkaan tai aikaan räätälöidyillä sisällöillä tai laadukkaasti tuotetuilla jutuilla saadaan asiakkaat käyttämään enemmän aikaa markkinointiviestinnän parissa.

Kun ihmiset saadaan seuraamaan mainosten ja opastusten ohella myös markkinointiviestintää, saadaan käyttöön kokonaan uusi kanava heidän puhutteluunsa, oli asiakas sisäinen tai ulkoinen asiakas. Kosketusnäyttöjen avulla voi automatisoida erilaisia palvelufunktioita, opastaa, antaa monipuolisesti lisätietoa tai kerätä vaikka liidejä. Tarve määrittelee ratkaisun ja vain mielikuvitus on rajana.

Digital Signage on ennen kaikkea

Viestintää

Kiinnostavaa sisältöä
Kiinnostavalla tavalla
Oikealle kohderyhmälle
Oikeaan aikaan

Automatisointia

Raportit
Tilastot
Kampanjat
Hinnastot

Interaktiivisuutta

Ohjausta
Opastusta
Osallistamista
Liidien hankintaa

Viestinnän murros

Viestintä on muuttunut nopeatempoiseksi. Tällöin keskitetty ja automatisoitu sisällönhallinta on erinomainen tapa välittää oikea viesti oikeaan aikaan kohdeyleisön nähtäville. Automatisointi ja integroinnit toisiin järjestelmiin ovat myös suuri apu henkilökunnalle, ja työaikaa jää muihin tehtäviin. Järjestelmä hoitaa tehtävät myös lomien aikaan.

QEM on auttanut asiakkaitaan jo vuodesta 2008

Toteutuksiamme löytyy kaikkialta Suomesta, Baltiasta sekä Pohjoismaista useilla eri toimialoilla.

Autamme asiakkaitamme vaikuttavimman ratkaisun suunnittelussa ja käyttöönotossa yhdessä laajan kumppaniverkostomme kanssa.

Myynti

Autamme sinua löytämään yrityksellesi oikean ratkaisun. Jos haluat pyytää lisätietoja tai tarjouksen, klikkaa tästä.

myynti@qem.fi

Tuki

Vastaamme mielellämme QEM-tuotteiden käyttöä ja teknisiä asioita koskeviin kysymyksiisi.

tuki@qem.fi