Menu Close

PALVELUT

Tähtäimessä täydellinen asiakaskokemus

QEM Publisher on helppokäyttöinen järjestelmä, jonka käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Järjestelmän perustoiminteet ovat riittäviä suurelle osalle asiakkaitamme. QEM-palveluiden tarkoituksena on auttaa asiakkaitamme rakentamaan järjestelmän, joka tukee asiakkaan viestinnän tarpeita tässä hetkessä, ja myös mahdollisten muutosten kohdatessa. Meille on myös tärkeää, että asiakkaidemme investointi täyttää sille asetetut tavoitteet.

Suunnittelupalvelut

Digital Signage on ennen kaikkea viestintää sekä vaikuttamista, jossa sisältö on numero yksi. Järjestelmän suunnittelu alkaa viestinnän tarpeiden kartoittamisella, joka jälkeen on asiakkaalla käsissään kokonaissuunnitelma kustannuksineen.

Julkaisupohjat

QEM järjestelmässä on valmiita julkaisupohjia. Mikäli valmiista julkaisupohjista ei löydy sopivia teidän käyttöön, voimme tuottaa juuri teille sopivia pohjia, joiden avulla tiukempikin brand manager voi nukkua yönsä rauhassa kun julkaistu materiaali noudattaa brandiohjeistuksia, oli julkaisija missä päin maailmaa tahansa.

Käyttöönotto

Käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta. Kuitenkin sen on oltava hallittua myös isoissa kokonaisuuksissa. Kumppaneiltamme saat avaimet käteen -palveluna koko suunnitellun järjestelmäkokonaisuuden.

Koulutuspalvelut

Koulutuspalveluiden avulla varmistut siitä, että järjestelmän käyttäjäkokemus on korkealla tasolla ja että investointia hyödynnetään jokapäiväisessä toiminnassa.

Service Desk

Avuntarpeen kohdatessa et jää yksin, vaan sinua auttavat valintasi mukaan joko kumppanimme tai QEM Service Desk. Oli valintasi kumpi tahansa, hoituu kokonaisjärjestelmän ylläpito mutkatta ja nopeasti. QEM Service Desk on Suomessa. Asiakkaamme ovat kehuneet palvelua asiantuntevaksi ja hämmästyttävän nopeaksi. QEM Service Deskin tähtäimessä on täydellinen asiakaskokemus.

Kysy tarkemmat kuvaukset ottamalla yhteyttä lähimpään jälleenmyyjäämme tai ota yhteyttä meihin.

Myynti

Autamme sinua löytämään yrityksellesi oikean ratkaisun. Jos haluat pyytää lisätietoja tai tarjouksen, klikkaa tästä.

myynti@qem.fi

Tuki

Vastaamme mielellämme QEM-tuotteiden käyttöä ja teknisiä asioita koskeviin kysymyksiisi.

tuki@qem.fi