Menu Close

QEM Publisher

Helppokäyttöinen sisällönhallintaan ja -julkaisuun tarkoitettu suomalainen järjestelmä.

QEM Publisher on monipuolinen sekä helppokäyttöinen sisällönhallintaan ja -julkaisuun tarkoitettu suomalainen järjestelmä. Järjestelmä skaalautuu pienistä suuriin kokonaisuuksiin. Pilvipalvelun ansiosta järjestelmään määritellyt käyttäjät voivat hallita näytöilllä esitettävää materiaalia selaimen avulla.

Palvelu mahdollistaa kaikenkokoisten ja kaikenmuotoisten näyttöpintojen hallinnan aina pienistä tuote-esittelyruuduista tienvarsien LED-tauluihin. Ohjelmistomme tukee monipuolisesti erilaisia sisältöjä kuvista, videoista ja webbisivuista monipuolisiin animaatioihin.

Asiakkaan omia tietojärjestelmiä voidaan integroida osaksi näyttökokonaisuutta. Automatisoinnista ja integroinnista on myös suuri apu henkilökunnalle, ja työaikaa jää muihin tehtäviin. Järjestelmä hoitaa tehtävät myös lomien aikaan.

Materiaalin lisääminen näytöille tapahtuu drag&drop-menetelmällä, joka on erittäin helppo ja nopea tapa julkaista materiaalia.

QEM-järjestelmässä on myös valmiita julkaisupohjia, joiden avulla tiukempikin brand manager voi nukkua yönsä rauhassa. Julkaistu materiaali noudattaa brändiohjeistuksia oli julkaisija missä päin maailmaa tahansa.

Tämän sovelluksen, sinulle sopivat näytöt ja mediatoistimet saat jälleenmyyjiemme kautta.

Tärkeimpiä ominaisuuksia

Myynti

Autamme sinua löytämään yrityksellesi oikean ratkaisun.
Jos haluat pyytää lisätietoja tai tarjouksen, klikkaa tästä.

myynti@qem.fi

Tuki

Vastaamme mielellämme QEM-tuotteiden käyttöä ja teknisiä asioita koskeviin kysymyksiisi.

tuki@qem.fi